Prima pagină Crestere si Intretinere Ciobanesc Romanesc Carpatin Coltul medicului veterinar Cabinete medici veterinari

Cabinete medici veterinari


Mesaj Lun Iun 28, 2010 10:25 am
s.martin Avatar utilizator
baby carpatin
baby carpatin

Mesaje: 14

Buna ziua,
puiutul meu va sosi in curand acasa la Timisoara. Va rog mult sa-mi recomandati un medic veterinar bun, dedicat, serios, de care ati fost foarte multumiti. Vreau ca puiul sa fie tratat cum se poate mai bine. Din pacate am avut o experienta foarte urata cu unul din cainii mei (nu era de rasa) acum multi ani din cauza unui vaccin. A paralizat si un verterinar ne-a recomandat eutanasierea. Nu ne-a lasat inima, dar ne-am chinut luni de zile pana l-am pus pe picioare. De hranit se hranea singur, insa nu se misca deloc, nu putea sa-si faca anumite nevoi si de aici un intreg chin, inclusiv riscul de atrofiere a muschilor. Din fericire am trecut impreuna peste asta si pentru ca isi dorea foarte mult sa traiasca. Eu inca am sentimentul ca medicul care i-a dat vaccinul a fost vinovat pentru ca, ni s-a spus ulterior ca a avut cunostinta ca erau probleme cu vaccinurile din acel lot, dar ca nu se intampla la toata lumea. Am crezut ca-l omor!
  • 0


Mesaj Mar Iun 29, 2010 2:25 am
Cogaion Avatar utilizator
carpatin junior
carpatin junior

Mesaje: 255
Localitate: Deva


Reactiile post vaccinale apar, insa foarte rar. Pot sa apara si la om. Nu cred ca si-ar risca un doctor reputatia pentru un vaccin.
Va recomand cabinetul doctorului Rabdea din Dacia, iar acolo, fie pe acest doctor, fie pe Gabi Valdraf. Pe ceilalti nu ii cunosc, din acest cabinet. Sper sa aveti cat mai putina nevoie de ei. Respectati schema vaccinala cu strictete, deparazitarile si ratiile de mancare (evident mancare super premium, cel putin pana la 14 luni) !!!
  • 0


Mesaj Mar Iun 29, 2010 2:21 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


Simona şi noi aşteptăm cu nerăbdare să vedem pe cel mic,cât despre medicii veterinari din Timişoara,cred că cel mai bine este să mergi acolo unde a făcut Mihai recomandările,şi cred că ar fi bine să luaţi legătura şi telefonic unul cu altul.Mihai fiind şi de meserie,te poate ajuta cu sfaturi când ai urgenţe şi probleme,dar şi noi sperăm să nu ai nevoie de medici decât pentru vaccinări şi deparazitări.
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Mar Iun 29, 2010 3:23 pm
s.martin Avatar utilizator
baby carpatin
baby carpatin

Mesaje: 14

Multumesc foarte mult pentru recomandare! Am sa iau legatura cu respectivul cabinet pentru o discutie preliminara si o programare pentru o prima vizita. Deasemenea voi discuta cu medicul schema de vaccinare. Pentru hrana, am rugat-o pe Corina sa comande si pentru noi provizii indestulatoare pentru a trece de perioada baby, dar si dupa asta vom hrani cainele in conformitate cu recomandarile Corinei.
As fi onorata domnule Sina Mihai daca as putea lua legatura telefonic cu dvs., bineinteles daca nu deranjez. Daca dvs. considerati oportun, va rog sa-mi trimiteti nr. dvs. pe mail: sofia_simona@yahoo.com.
Puiul va sosi la Timisoara in acest week-end si asta ne bucura foarte mult. Insa trebuie sa recunosc ca am emotii. Sper sa trecem cu bine peste, mai ales ca avem mare sustinere morala din partea Corinei si nu numai. Sigur, dupa ce se vor linisti apele, ii voi face o prezentare micului Artan. Sa aveti parte de o zi minunata!
  • 0Înapoi la Coltul medicului veterinar

cron