Prima pagină Expozitii Expozitii 2011 CAC PLOIESTI 29 Mai 2011

CAC PLOIESTI 29 Mai 2011


Mesaj Mar Mai 31, 2011 12:37 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

La mine situatia a fost urmatoarea :cele trei catele gestante,unele chiar fatate,masculul cu care am fost la Slobozia si Targoviste este naparlit total si este deja campion de juniori iar acum ar fi intrat la aceiasi clasa iar puiul a fost inscris dar din pacate sambata a fost singura zi in care au putut instalatorii sa vina sa lucreze la mine asa ca nu am mai putut veni.Ghinion, mi-ar fi facut placere,apreciez locatia de la Ploiesti cat si organizarea si organizatorii de la Campulung.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Mar Mai 31, 2011 1:10 pm
alinaatudor Avatar utilizator
puppy carpatin
puppy carpatin

Mesaje: 152
Localitate: Ploiesti

de croitoru scrie:
Explicatia este foarte simpla doamna ,se intelege prost ideea de concurenta,competitie cat si fair-play-ul chinologiei.
Afland ca domnul Balan a inscris un exemplar de valoare cum este Almas chiar si multi caini inscrisi nu au mai bifat expozitiile de la Campulung si Ploiesti.Sa nu mai vorbim de altii care nu au apucat sa-si inscrie cainii.Aici nu fac referire la toti crescatorii de pe zona,unii chiar si-au facut datoria cu tot ce au avut mai bun.sper sa va includeti si pe dumneavoastra in descrierea de mai sus, din fair-play zic ;) ;)

cati produsi sunt in fiecare canisa? cati dintre ei sunt la juniori? cate femele si cati masculi...din calculul asta tot nu reies doi (ca unul era in afara caniselor de pe aici) :roll: si ca sa spuneti ca X e campion ar trebui sa concureze cu altii, nu singur...nu ma intelegeti gresit, eu nu dau note si nici nu am pareri "profesioniste" despre caini (poate voi avea, cine stie)..insa de principiu am inteles acum ce se vrea...iar asta ne va pune exact acolo unde ne este locul in Europa...la est, departe spre est!!!!
avem noroc cu faptul ca multi oameni chiar iubesc cainii si chiar daca ne punem singuri bete in roate, rasele romanesti se vor perpetua..insa tare ma tem ca atitudinea "europeana" e buna dar ne lipseste cu desavarsire!

postul meu fusese putin retoric, mie imi place forumul acesta foarte mult si nu vreau sa aprind paie..caci focul de paie se stinge la fel de repede cum s-a aprins :roll:
  • 0


Mesaj Mar Mai 31, 2011 3:30 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


Cosmin,cu părere de rău şi cu tot respectul dar, nu cred că ai dreptate. Alina este mult mai aproape de adevăr în ceea ce spune. În nici un caz nu cred că datorită lui Almaş sa datorat prezenţa scăzută de la Ploieşti. Cu tot respectul pentru Dl. Bălan, pentru munca lui extraordinară în promovarea Carpatinului ,dar câinii dânsului nu au devenit sperietori pentru a nu participa în expoziţii. Da ,este clar că Almas este un câine deosebit,o arată şi arbitrajele,dar nu din cauza lui nu au venit alţii care au fost înscrişi. Eu am aflat de ce nu a venit un alt exemplar deosebit care a fost înscris,şi care ar fi fost extraordinar de văzut lângă Almas în ring,iar pozele cu cei doi ar fi fost istorice,dar pot să-ţi spun sigur că nu datorită prezenţei Dl.Bălan cu Almas nu a reuşit să vină.Motivele au fost cu totul altele şi de altă natură. Prezenţa slabă din ultimul timp de la mai multe expoziţii şi nu numai de la Ploieşti ar trebui să ne pună pe gânduri.Aşa a fost şi la Timişoara şi chiar la Arad în Februarie când la Top Ten şi Turneul Campionilor au fost doar 13 Carpatini. Acesta este un subiect care ar trebui analizat de noi cu mare atenţie,cu multă responsabilitate,deoarece deşi au apărut mai mulţi proprietari de carpatini în ultimul timp,prezenţa în expoziţii a carpatinilor este tot mai mică.
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Mar Mai 31, 2011 3:59 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


Mai sus am vorbit de Dl. Bălan şi de produşii dânsului. Nu vreau să se interpreteze acest lucru cum se face de obicei aici "unde ne este locul,în Europa de Est " aşa cum spune Alina. Am tot respectul pentru munca dânsului, dacă ar mai fi doi sau trei care să facă această muncă la acest nivel, carpatinul ar fi departe, ar fi "regele" chinologiei româneşti. Este o muncă care trebuie respectată, este pasiune, este clar şi dragoste de Carpatini. Sigur că în mod normal au venit şi rezultatele care sunt deosebite şi vedem produşii dânsului sus de tot în clasamente şi în topuri. În posturile mele doresc doar să fiu echilibrat , corect cu toată lumea, iar acest lucru se poate interpreta şi altfel decât ce vreau să spun. Când am făcut referire mai sus la faptul că produşii Dl.Bălan nu au devenit sperietori pentru a nu participa la expoziţii nu am avut în vedere nici cea mai mică intenţie de a nega sau a minimaliza valoarea acestora cum ar putea înţelege unii de acea vreau să fiu clar înţeles de la început. Din contră. Şi mai este ceva de spus,aici. Pe fondul unor participări tot mai reduse,Dl Bălan în ultimile expoziţii ne-a mai spălat puţin obrazul prin rezultatele obţinute,ducând Carpatinul acolo unde îi este locul. Toată stima .
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Mar Mai 31, 2011 7:49 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

Este doar parerea mea ,nu inseamna ca am si dreptate,cat despre concurenta si participare sunt convins ca anul viitor va fi mult mai bun deoarece au intrat multi oameni de calitate in fenomen si se va schimba optica.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Mar Mai 31, 2011 9:34 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


În prima parte sunt sigur că nu ai dreptate şi Cosmin,sincer cred că ar trebui să ne ferim de astfel de discuţii,pot duce la tensiuni inutile, cât despre partea a doua,am crezut din suflet că anul acesta va fi anul carpatinului iar acum aşteptăm din nou anul viitor. Dar la anul ? Vom spune din nou la anul ?
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Mar Mai 31, 2011 10:15 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

Ar trebui sa ne analizam fiecare activitatea si sa o optimizam si dupa aceea sa asteptam de la altii.Si ca proprietari ar trebui sa avem 3-4 expo la care sa participam pe an iar ca si crescator cel putin dublu.Abia dupa aceea ne putem intreba de ce nu sunt carpatini in expo.Daca facem o analiza asupra userilor de aici constatam ca suntem departe asa ca nu trebuie sa emitem prea multe teorii.Cu scandalurile nu promovam caerpatinul pe astea le citim doar noi si intensitatea cu care traim polemicile este doar in mintea noastra pt lumea din jur nu inseamna nimic.
Un exemplu bun este Denis care nu se baga in polemici dar este vazut mai peste tot la expo si nici nu da zeci de telefoane inainte de asi inscrie cainele.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Mar Mai 31, 2011 11:06 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


Cosmin, nu prea ai dreptate decât în parte. Da asa este, trebuie să ne analizăm activitatea noastră. De acord cu acest lucru. Dacă am avea toţi în jur de 3-4 expo pe an măcar cele din "jurul casei" ar fi excelent. În schimb cu cealaltă parte avem puncte de vedere diferite. Nu este asa cum spui tu. Să şti că scandalurile se văd de toată lumea şi chiar înseamnă foarte mult pentru mulţi din cei ce citesc forumul. Intesitatea cu care unii trăiesc polemicile aşa cum spui tu sunt acele discuţii neprincipiale care în mod normal nu ar avea ce căuta acolo unde sunt oameni normali, oameni maturi oameni care doresc promovarea şi nu urmăresc alte interese. Sigur că fiecare ar dori să îi devină câinii campioni , dar dacă nu devin asta este , nu pot devenii toţi campioni. Trebuie să înţelegem aceste lucruri. Mai mult avem exemplul unor mari crescători care de ani de zile se războiesc între ei. Mulţi abandonează idea de a mai promova pentru a nu ajunge subiect de bârfă, pe anumite forumuri, astfel se pierd oameni valoroşi care sunt echilibraţi şi nu vor să se amestece în vechi certuri şi preferă să-şi iubească câinele şi găsim poze cu ei pe Facebook,Twitter etc, decât pe forumul nostru. Nu, nu este doar în mintea noastră Cosmine, lumea ne vede, ne citeşte şi ne judecă. Şi să şti că judecata lor este mai clară ca şi a noastră deoarece un om neimplicat în acest sistem, vede şi analizează ceea ce vede şi citeşte, iar dacă la oferi scandal care poate fi reacţia lor ? sau cum va reacţiona când îi vei vorbii de Carpatin,de promovare,etc ? Te înşeli dacă crezi că este doar în mintea noastră. Să şti că dacă doar 5 sau 6 oameni rămân pentru a face o promovare corectă , fără polemici, fără scandaluri este un lucru deosebit. Este un câştig foarte mare pentru noi şi este suficient. Oricum discuţiile astea între noi nu îşi au rostul nu crezi ? Eu aşa cred.
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Mie Iun 01, 2011 10:14 am
alinaatudor Avatar utilizator
puppy carpatin
puppy carpatin

Mesaje: 152
Localitate: Ploiesti

pe pagina de facebook a doamnei Anca Giura au aparut poze superbe de la expo Ploiesti. Locatia a fost minunata, cred ca a fost un eveniment tare reusit!
  • 0


Mesaj Mie Iun 01, 2011 6:58 pm
Alin Butisca Avatar utilizator
erou al forumului
erou al forumului

Mesaje: 868
Localitate: Stei, Bihor


Felicitari tuturor participantilor.
In special Alinei pentru rezultatul cu Mara!
Un rezultat foarte bun de debut.
Mult succes pe mai departe.

Privitor la discutiile de aici, imi voi spune si eu parerea cu proxima ocazie cand voi avea mai mult timp liber.
  • 0

Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii...
Singurul defect al cainilor este ca iubesc orice jigodie de om...
Imagine

Anterior

Înapoi la Expozitii 2011

cron