Prima pagină Expozitii Expozitii 2011 CAC TARGOVISTE 08.05.2011

CAC TARGOVISTE 08.05.2011


Mesaj Dum Mai 08, 2011 4:27 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

In ciuda vremii potrivnice CAC Targoviste a fost o reusita.Cu o locatie superba si cu o organizare foarte buna a reusit sa invinga imaginea creeata de conditiile meteorologice.La carpatin a fost un concurs frumos cu concurenta de calitate si cu o prestatie a arbitrului exceptionala.Tin sa o felicit pe doamna arbitru Brandusa Gheorghiu pt arbitrajul prestat la Targoviste.Se pare ca am mai castigat un arbitru de calitate.Arbitraj ireprosabil cu comentarii pertinente la adresa fiecarui exemplar.
Ca sa nu supar pe cineva nestiind rezultatele complete ,fiind mai multe exemplare pun decat rezultatul cainelui meu: AZOR DE TROIAN -EXC 1,CACJ,cel mai bun junior al rasei(best junior of breed) si cel mai bun mascul al rasei(best male).
Deasemenea carpatinul a obtinut rezultate deosebite si la ringul central prin cateaua care a castigat BOB-ul acestea fiind: cel mai bun caine al grupei 1 si cel mai frumos ciobanesc romanesc.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Dum Mai 08, 2011 5:44 pm
Adi Bungau Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 393

Felicitari pentru rezultat!!
  • 0


Mesaj Dum Mai 08, 2011 8:15 pm
Nicu Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 627
Localitate: ARAD


Felicitări pentru rezultate. Cred că între timp ai reuşit să afli toate rezultatele, să le dai mai departe şi pentru noi. De asemenea sunt sigur că nu superi pe nimeni şi ar fi foarte interesant să ne spui şi numele căţelei care a cucerit BOB-ul. Nu de alta, dar dacă ai început să postezi, te rog să o faci până la capăt. Şi mai este ceva: poze.........,asta ca să vedem şi noi frumoasa concurenţă de la concurs. Încă odată felicitări pentru rezultate.
  • 0

Caracterul este temelia demnităţii personale

Mesaj Dum Mai 08, 2011 8:32 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

D-le Nicu ,in primul rand va multumesc pentru felicitari cat despre postarea rezultatelor neavand datele complete nu am vrut sa pun ceva partial .Numele catelei care a castigat BOB-ul este Ghinda de Baltag,poze nu am dar sper sa apara, au fost ceva persoane prezente.Voi incerca sa ma confrunt cu Denis sa vedem daca putem posta rezultatele complete,nu as vrea sa gresesc ceva si sa intervina vreo polemica.Precum am mai spus-o am decis sa discut si sa ma ocup exclusiv de cainii mei.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Mar Mai 10, 2011 10:51 pm
CIMBRU Avatar utilizator
carpatin junior
carpatin junior

Mesaje: 254

JWW ,CH -GHINDA de BALTAG

CACL - CERTIFICAT DE APTITUDINI PENTRU CAMPIONAT CUM LAUDAE
BOB - BEST of BREED -CEL MAI BUN CÂINE AL RASEI
BOG I - CEL MAI BUN CAINE AL GRUPEI I

m-a surprins placut masculul Cornel de Predeal si m-au impresionat femelele (in ordinea crescatoare a varstei ) Barsa de Lacul Morii si Aurora de Ayizan .viitorul arata tare bine ;)

in masura in care voi primi acordul ,voi posta aici cateva poze de la Targoviste
  • 0


Anterior

Înapoi la Expozitii 2011

cron