Prima pagină Expozitii Expozitii 2011 SATU MARE 2011 - 2 x CACIB

SATU MARE 2011 - 2 x CACIB


Mesaj Lun Apr 18, 2011 4:36 pm
Dorin Pop Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 438

chiar daca nu sunt multumit de rezultatul in sine, aceste doua expozitii m-au ajutat sa imi fac o parere despre adevarata valoare a cainelui, dupa doua arbitraje a unor reputati arbitrii internationali, specialisti in rasele romanesti precum sunt domnii Cristian Stefanescu si Petru Muntean. Sa nu uitam ca am pierdut in fata unui exemplar care in prima zi a castigat Junior Best in Show, iar in ziua a doua a fost desemnat cel mai bun caine din Grupa1 in cadrul unei expozitii internationale cu participanti din 6 tari. Deci per ansamblu a fost o experienta foarte buna pentru mine. Pe viitor vor veni cu siguranta si rezultatele mai bune. ;)
  • 0

"Cu dreapta stapanea de zgarda canele, care inca maraia.(...) Ingana spre cane o porunca scurta. Zavodul tacu (...) Era un animal mare si frumos, cu pieptul alb si spinarea cenusie." M. Sadoveanu - Tara de dincolo de negura - 1926

Mesaj Lun Apr 18, 2011 4:45 pm
alinaatudor Avatar utilizator
puppy carpatin
puppy carpatin

Mesaje: 152
Localitate: Ploiesti

eu zic sa nu fim rai totusi pe aici...nu ma pricep la masuratori asa ca nu imi dau cu parerea referitor la incadrarea in standard, dar va rog nu fiti rai sau jignitori fata de nimeni, fie ei utilizatori sau nu...la comentariile de pe siteuri iti piere cheful sa iti arati cainele in lume..ii tratati ca pe niste marfuri , cel putin asa imi pare mie..nu e corect fata de ei, chiar daca unii au transformat hobbyul/placerea in ceva mai palpabil, totusi sunt suflete care, desi poate nu sunt in standard, nu e cazul sa fie balacarite in fel si chip...stiu ca veti considera lipsa de "profesionalism" sau slabiciune femininia, insa asta simt eu uneori cand citesc posturi pe aici: e ca si cand vorbiti despre masini sau obiecte "schimbabile"..sunt totusi fiintele care infrumuseteaza viata cuiva, eu daca as primi critici asa dure la adresa cainelui meu (nu ma refer la observatii relevante cu privire la incadrarea in standard)..ci "rautacisme", m-as simti foarte rau si chiar ca nu as mai vrea sa aud vreodata de expozitii ...sau forumuri, si nu pentru ca nu accept realitatea, insa nu e frumos sa tratam cainele ca pe o "marfa".
Scuze, poate nu e locul meu sa ma bag, mi s-a mai spus cand am mai postat mesaje din astea, insa am vazut si eu alte rase, alte discutii si nimeni nu se balacareste ca la carpatini, adik toata lumea suporta castigul sau infrangerea echidistant.
  • 0


Mesaj Lun Apr 18, 2011 4:45 pm
alinaatudor Avatar utilizator
puppy carpatin
puppy carpatin

Mesaje: 152
Localitate: Ploiesti

felicitari, domnule Pop :roll:
  • 0


Mesaj Lun Apr 18, 2011 8:34 pm
Adi Bungau Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 393

Dorin Pop scrie:
chiar daca nu sunt multumit de rezultatul in sine, aceste doua expozitii m-au ajutat sa imi fac o parere despre adevarata valoare a cainelui, dupa doua arbitraje a unor reputati arbitrii internationali, specialisti in rasele romanesti precum sunt domnii Cristian Stefanescu si Petru Muntean. Sa nu uitam ca am pierdut in fata unui exemplar care in prima zi a castigat Junior Best in Show, iar in ziua a doua a fost desemnat cel mai bun caine din Grupa1 in cadrul unei expozitii internationale cu participanti din 6 tari. Deci per ansamblu a fost o experienta foarte buna pentru mine. Pe viitor vor veni cu siguranta si rezultatele mai bune. ;)Corect! ;) Felicitari pentru rezultatele obtinute de Uran.Pacat ca nu sunt poze de la expozitii!
  • 0


Mesaj Lun Apr 18, 2011 10:03 pm
de croitoru Avatar utilizator
campion
campion

Mesaje: 470
Localitate: Dambovita

Doamna Alina Tudor in mare parte aveti dreptate dar aceste dispute vin in urma unor provocari si unor jigniri la adresa cainilor nostri care au castigat in expozitii.Eu combat aceste dezinformari si atacuri cu exemple concrete care s-au vrut fi prezentate in alta lumina pt a manipula opinia publica.Multi spun "m-am saturat de jignirile si atacurile fara scrupule ale bistritenilor si prefer sa nu mai raspund".Credeti ca este solutia ideala?Poate sunt multi iubitori ai rasei si interesati de ce este calitatea la aceasta rasa care in necunostinta de cauza pot lua de bune aceste minciuni si aceste prezentari tendentioase.Tocmai de aceea cu riscul de a intretine cateodata circul ieftin consider ca trebuie combatuti cu fapte si exemple concrete.
  • 0

Un caine fara caracter este un animal fara nicio utilitate...

Mesaj Lun Apr 18, 2011 10:30 pm
denis stefanescu Avatar utilizator
carpatin junior
carpatin junior

Mesaje: 276

Felicitari Dorine.
Multa Bafta in continuare
  • 0

A FI DOMN E LUCRU MARE,A FI OM E O INTIMPLARE

Mesaj Mie Apr 20, 2011 10:12 pm
Claudia Cazacu Avatar utilizator
veteran
veteran

Mesaje: 664
Localitate: Arad


Dorine, felicitari pentru rezultatul lui Uran.
  • 0

„Câinele este singura fiinţă de pe Pământ care îşi iubeşte stăpânul mai mult decât pe el însuşi”
Josh Billings

Mesaj Vin Apr 22, 2011 1:56 pm
Administrator Avatar utilizator
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

Mesaje: 83


Anumite mesaje au fost sterse si acordate avertismente.
Mai multe detalii AICI
  • 0


Anterior

Înapoi la Expozitii 2011

cron